2014-07-19 11:12:09• hírek • AStronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Fortuna önt szolgálja

Napi horoszkóp július 19-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hatalmi célok, vagy politikai döntések nyomása törvénytelen utakra vinné. Ám talán többet is kockáztat, mint gondolná. Nem kell persze mindentől elzárkóznia, de óvatos módosításokat kezdeményezhet. Hogy a kecske is jóllakjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szívesen változtat a dolgain egyik percről a másikra. Így aztán könnyen kiöntheti a gyermeket is a fürdővízzel. Nézze meg jól azt a kádat, melyben léte lebeg: mi kell s mi nem, s csak apró lépésekben változtasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Higgadt döntéseket hozhat szerelmi, vagy gyermekekkel, esetleg üzlettel kapcsolatos ügyekben e napon. A racionalitás most különös tisztánlátással párosul önben. Magyarul ráérez, hol is van az a bizonyos eb elásva.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szép dolog a szerelem, no de tartson mértéket! Bármi, ha túlzásba visszük, csömört okozhat. De ha a cél az, hogy kiábránduljon egy lehetetlen kapcsolatból, akkor a legjobb úton halad. A torkossággal kapcsolatban ugyanezt mondhatom.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Fortuna önt szolgálja, használja ki a lehetőséget! Adjon némi esélyt a szerencsének legalább azzal, hogy részt vesz a világi, a gazdasági, avagy a politikai életben. A megmérettetésekből most győztesen kerülhet ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Aki a sötétség erőivel harcol, az előbb-utóbb maga is elveszti lelke fehérségét. De semmi nem megváltoztathatatlan. Egy magányos erdei túra, madárdal hallgatása, csöndes meditáció a napfényben spirituális fürdőként szolgálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kétszer is gondolja meg, hogy kinek adja ki a bizalmas információit, ami a tudomására jutott. Ha ügyes, a maga hasznára is fordíthatja a dolgot, de az oktalan pletykálódással sokat veszíthet. Legalábbis valaki bizalmát - örökre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán sokat vállalt, kicsit túlbecsülte erőit, és most roskadozik a sokféle elkötelezettség súlya alatt. Büszkesége ne legyen gátja a segítségkérésnek! Attól még, hogy tanácsot, támogatást kér, a tekintélyét nem éri semmi csorba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója, a Jupiter az utazás házán halad át éppen: látogasson meg egy szomszédos országot! Ha nincs alkalma, vagy pénze kimozdulni, hívja fel testvéreit, rokonait, mind azokat, akiket régen látott, és kedvesek a szívének.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bármennyire is két lábbal áll a földön ön, az érzelmei néha mégis elragadhatják. És ha az a stabil talaj nem is olyan jóleső érzés most, akkor mért ne hagyná magát kicsit sodortatni. Ez egyszer engedjen a csábításnak!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hirtelen ötlettel adásvételi ügyletbe bonyolódhat: túl nagy értéket azért ne kockáztasson, mert kétséges a siker. Ha jól helyezkedik, fizetésemelésre számíthat: szeresse főnökeit! A párkapcsolatában legyen megértőbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki végre felnyitja a szemét valakivel kapcsolatban. A tisztánlátás kiábrándító lehet, ám visszavágyván menekülhet másféle álmokba: porok és borok a szerek a fájó sebre. Csak nehogy a kezelés tovább tartson, mint a betegség!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: